Skrädderi Frölunda

Välkommen till Skrädderi i Frölunda

Milandas skräddare är din destination för skrädderi i Frölunda och vi är stolta över att erbjuda förstklassiga skräddartjänster till både herr och dam. 

Vår skrädderiverksamhet är centraliserad vid stigbergstorget och vi har dedikerade skräddare med hög yrkesskicklighet för att utföra ändringar och lagningar av alla slag av kläder för både privatpersoner och företag i Göteborg.

SKRÄDDARE MED LÅNG ERFARENHET

Våra tjänster

Vi specialiserar oss på olika klädreparationstjänster, inklusive ändring av storlek, lagning av sömmar och byte av blixtlås. Våra skickliga skräddare har expertis inom att noggrant och precist reparera och återställa kläder till sitt originalskick.

 Besök oss för att låta oss ta hand om dina klädreparationer på bästa möjliga sätt. Våra tvättjänster innefattar skonsam rengöring av kläder, inklusive kemtvätt, vanlig tvätt och strykning. 

Vi använder högkvalitativa produkter och avancerad teknik för att säkerställa att dina plagg behandlas med omsorg och uppmärksamhet så att de får den fräscha och välvårdade look de förtjänar.

Expert Skräddarservice för ditt företag

Våra erfarna skräddare erbjuder en expert skräddarservice för ditt företag. Med stor expertis kan de noggrant reparera och återställa kläder till sitt originalskick, inklusive ändring av storlek, lagning av sömmar och byte av blixtlås med precision och omsorg.

Vi samarbetar med flera företag i Frölunda och kan underlätta processen för ditt företag genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar era behov och tidsramar. 

Med vår kompetens och flexibilitet kan vi säkerställa professionell service som gör det enklare för ert företag att hantera klädrelaterade frågor.

Skapa skräddarsydda uniformer

Milandas skräddare, ditt val för perfektion

Skapa skräddarsydda uniformer för pilot, sjöfart och mer. Högsta kvalitet och perfekt passform. Anpassade designalternativ. Represent ditt varumärke med stil.