Skrädderi Frölunda

Välkommen till Skrädderi i Frölunda

Milandas skräddare är din destination för skrädderi i Frölunda och vi är stolta över att erbjuda förstklassiga skräddartjänster till både herr och dam. 

Vår skrädderiverksamhet är centraliserad vid stigbergstorget och vi har dedikerade skräddare med hög yrkesskicklighet för att utföra ändringar och lagningar av alla slag av kläder för både privatpersoner och företag i Göteborg.

SKRÄDDARE MED LÅNG ERFARENHET

Våra tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för alla typer av kläder för både herr och dam. Vårt unika skrädderi 38, Geppetto Skrädderi och Cityskräddarna är några av de tjänster som vi utför med hög yrkesskicklighet och med stor omsorg om dina kläder. Utöver skrädderi utför vi även kemtvätt och reparation av kläder inklusive lagning av dragkedjor.

Erfarna skräddare hos ditt företag

Våra erfarna skräddare har den kunskap och expertis som krävs för att ta hand om alla typer av kläder och ge dem nytt liv. Vi är här för att hjälpa dig med kläder för både herr och dam och säkerställa att du är nöjd med vårt arbete varje gång.

Skapa skräddarsydda uniformer

Milandas skräddare, ditt val för perfektion

Skapa skräddarsydda uniformer för pilot, sjöfart och mer. Högsta kvalitet och perfekt passform. Anpassade designalternativ. Represent ditt varumärke med stil.