Priser

Upptäck prisvärd skräddartjänst hos Milandas Skräddare

Faqs

Vanliga frågor och svar

vanliga frågor och svar om våra Skrädderi och tvättjänster.

Vi erbjuder tvätt- och rengöringstjänster för en mängd olika plagg, inklusive kostymer, klänningar, skjortor, rockar och mycket mer. Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud.

Tiden det tar att tvätta och rengöra dina kläder beror på flera faktorer, som typen av plagg och mängden arbete som behöver utföras. Vi strävar efter att hantera våra kunders beställningar så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi använder professionella tvättmetoder som är skonsamma mot dina kläder samtidigt som de ger effektiv rengöring. Vi kan också erbjuda skräddarsydda behandlingar baserat på dina specifika behov.

Ja, vi har erfarenhet av att behandla fläckar och mindre skador på kläder. Vår personal har expertkunskaper när det gäller olika typer av material och kan göra sitt bästa för att återställa dina kläder till sitt bästa skick.

Vi rekommenderar att du bokar en tid för att säkerställa snabb och smidig service. Du kan antingen ringa oss eller använda vår onlinebokningstjänst för enkelt och bekvämt bokning av tvätt- och rengöringstjänster.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för både herr- och damkläder, inklusive kostymer, klänningar, byxor, kjolar och mer.

Ja, vi kan anpassa storleken på dina befintliga kläder genom att ta in eller släppa ut dem för att säkerställa en perfekt passform.

Tiden varierar beroende på typen av arbete och mängden ändringar som behövs. Vi strävar alltid efter att slutföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Ja, vi erbjuder reparationstjänster för trasiga sömmar, revor och andra mindre skador. Våra skickliga skräddare kan återställa dina kläder till sin tidigare glans.

Absolut! Vi tar gärna emot specialbeställningar och unika designprojekt. Vår skräddare är erfaren och kreativ, och kan hjälpa till att förverkliga dina visioner.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.
Omdömen

Våra kunder älskar oss:

Upptäck varför Milandas Skrädderi är det föredragna valet!
karin magnusson
karin magnusson
2023-11-14
Nu har jag hittat skräddaren!! Jätte nöjd med upplägg samt intagning i midjan av byxor. Ett vänligt bemötande, och snabbt utfört arbete. Kan varmt rekommendera Milandas Skrädderi till andra. 🤗
Hugo Nilsson
Hugo Nilsson
2023-11-12
Mycket nöjd med resultatet, bra service, 5 av 5. Göteborgs bästa skräddare!
Jonathan Storm
Jonathan Storm
2023-11-02
Har lämnat in flertalet byxor och har blivit toknöjd varje gång! Riktigt duktig skräddare och superhärlig människa!
Hanna Ullerstam
Hanna Ullerstam
2023-10-25
Superproffsig och allt det väldigt trevligt bemötande. Jag går alltid hit med mina kläder
Miss Uzan
Miss Uzan
2023-10-21
Jag är väldigt petig/ noggrann. Nu lämnade jag in 5 par jeans för uppläggning samt byte av dragkedja utan några större förväntningar. Fick feedback innan och hade sedan perfekt uppsydda jeans. Dragkedjan rätt färg. Det gick snabbt och det var bra service. Ni kan lita på recensionerna.
LouiseAlexander Planelind
LouiseAlexander Planelind
2023-10-20
Kom in med en kostym och gick hem med en annan! Tack för att du gör min bröllopsdag helt perfekt Marwan! 🥳
Jens LH.
Jens LH.
2023-10-13
Jag har gått till Milandas i över 10 år när jag behöver något plagg fixat. Dom gör alltid ett bra jobb! Alltid fint bemötande och trevliga! Rekommenderas varmt!
Lars Wallerius
Lars Wallerius
2023-10-13
En RIKTIG skräddare !
Åsa Sandberg Nordell
Åsa Sandberg Nordell
2023-10-05
Fick en för stor klänning omsydd, den blev så bra och jag är så nöjd! Snabb service och bra pris.