Faq

Vanliga frågor och svar

Om du inte hittar svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss.
Vårt team finns här för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor.

Vi erbjuder tvätt- och rengöringstjänster för en mängd olika plagg, inklusive kostymer, klänningar, skjortor, rockar och mycket mer. Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud.

Tiden det tar att tvätta och rengöra dina kläder beror på flera faktorer, som typen av plagg och mängden arbete som behöver utföras. Vi strävar efter att hantera våra kunders beställningar så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi använder professionella tvättmetoder som är skonsamma mot dina kläder samtidigt som de ger effektiv rengöring. Vi kan också erbjuda skräddarsydda behandlingar baserat på dina specifika behov.

Ja, vi har erfarenhet av att behandla fläckar och mindre skador på kläder. Vår personal har expertkunskaper när det gäller olika typer av material och kan göra sitt bästa för att återställa dina kläder till sitt bästa skick.

Vi rekommenderar att du bokar en tid för att säkerställa snabb och smidig service. Du kan antingen ringa oss eller använda vår onlinebokningstjänst för enkelt och bekvämt bokning av tvätt- och rengöringstjänster.

Genom att anlita en skräddare kan du få unika och skräddarsydda kläder som passar perfekt efter dina mått och önskemål. Du kan också få befintliga kläder ändrade eller lagade, vilket förlänger deras livslängd och sparar pengar på lång sikt.

Tiden det tar att tvätta och rengöra dina kläder beror på flera faktorer, som typen av plagg och mängden arbete som behöver utföras. Vi strävar efter att hantera våra kunders beställningar så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Förutom klädändringar erbjuder Milandas Skräddare även reparationer av trasiga sömmar, ersättning av dragkedjor, upplagningar av byxor och kjolar, samt dammning och pressning av plagg.

För att få en kostnadsbedömning kan du antingen besöka Milandas Skräddares butik och diskutera dina behov direkt med skräddarna eller kontakta dem via telefon eller e-post. Genom att ge dem detaljer om ändringarna eller reparationerna som behövs kan de ge dig en uppskattning av kostnaden.

Absolut! Milandas Skräddare värnar om sina kunders kläder och använder endast professionella metoder och material för att utföra ändringar, reparationer och tvättning. Dina kläder behandlas med största omsorg och respekteras alltid deras integritet.

Ja, vi kan anpassa storleken på dina befintliga kläder genom att ta in eller släppa ut dem för att säkerställa en perfekt passform.

Tiden varierar beroende på typen av arbete och mängden ändringar som behövs. Vi strävar alltid efter att slutföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Ja, vi erbjuder reparationstjänster för trasiga sömmar, revor och andra mindre skador. Våra skickliga skräddare kan återställa dina kläder till sin tidigare glans.

Absolut! Vi tar gärna emot specialbeställningar och unika designprojekt. Vår skräddare är erfaren och kreativ, och kan hjälpa till att förverkliga dina visioner.

Ja, Milandas Skräddare strävar efter högsta kvalitet i sitt arbete och erbjuder en garanti på utförda ändringar och reparationer. Om du inte är nöjd med resultatet kommer de att göra det som krävs för att åtgärda eventuella problem utan extra kostnad.

Ja, i vissa fall kan Milandas Skräddare erbjuda expresservice för brådskande ändringar. Kontakta dem i förväg för att diskutera din tidsram och se om de kan tillgodose dina behov.

Nej, Milandas Skräddare tar inte emot plagg via post.

Ja, innan dina skräddarsydda plagg är helt färdiga kan du få en provning för att säkerställa att passformen och designen uppfyller dina önskemål. Eventuella justeringar kan göras efter provningen för att garantera perfekt resultat.

Milandas Skräddare accepterar vanligtvis kontanter, kortbetalningar Swish och fakturabetalning.

Milandas Skräddare

Högkvalitativt Arbetsklädesvård

Ge era arbetskläder längre livslängd med våra skonsamma och effektiva tvättmetoder.